QUI SOM?

picture

Som un equip de professionals multidisciplinar (Economistes, Advocats i Enginyers) amb més de 15 anys d´experiència en Gestió i Administració d´Empreses al seu servei.

El nostre Know-How local ens permet oferir solucions empresarials amb garanties d´èxit i de ràpid retorn. Gràcies a la gran experiència i metodologia de treball, els resultats son evidents en un curt termini de temps, motivant i elevant la qualitat en la gestió de la seva empresa i el seu entorn.

La nostra independència garanteix imparcialitat, objectivitat i visió externa, factors essencials en la nostra tasca.

Servei d´Alt nivell i Qualitat: Disposarà d´un equip altament qualificat i expert en la matèria, Economistes Col·legiats, Advocats de Prestigi, Enginyers, professors Universitaris.

Ens comprometem en la comprensió i solució del problema, sempre respectant l´idiosincràsia de l´empresa, en el treball en equip i en crear un ambient sinèrgic i ressolutiu.

Garantia de confidencialitat. Tots els nostres serveis son totalment confidencials garantits sota contracte. Estigui tranquil, Mansol SBC no facilita cap mena d´informació dels seus clients a tercers.

La nostra experiència en RRHH i en Gestió de Persones, garanteix una alta adaptabilitat a la cultura i clima laboral, un tracte professional i agradable, de treball en equip i integrador.

Tenim molt clar que l´empresari no necessita aduladors, necessita solucions i resultats. Nosaltres el podem ajudar. Sigui quin sigui el problema empresarial, els nostres professionals proposaran la millor solució entrant directament en les qüestions claus del problema, diagnosticant, marcant objectius i resultats.