Portafoli

TRAM GROUP, externalitza la seva divisió de Consultoria i Control de Gestió a Mansol-SBC. TRAM GROUP és un grup consolidat a la plaça de Girona, amb més de 10 anys en el sector estant format per TRAM Gestoria Administrativa i TRAM Immobles.

J.R. - GINESTA, externalitza el Control de Gestió a Mansol-SBC. J.R. - GINESTA realitza treballs forestals, estabilització de talussos i sistemes de protecció antidespreniments sent líders en el seu sector.

MANTIS44, externalitza l'àrea econòmica i estratègica amb els serveis de Consultoria de Mansol-SBC. Mantis 44, és una empresa especialitzada en donar solucions IT per professionals d'alt nivell, amb departaments d'Investigació i Desenvolupament propi, aportant un molt alt valor afegit en tots els seus projectes tant a nivell tecnològic com Estratègic. Mantis 44 té un lema: TENS UNA IDEA? ¡DEIXA QUE ES FACI REALITAT!

MPASS Esthetic & Relax Therapy, externalitza la confecció de Business Plan i la planificació económica i financera a Mansol-SBC. MPASS Esthetic & Relax Therapy distribueix a professionals productes estètics i terapies de relax d´alt valor afegit junt amb la seva aparatologia.