CONSULTORIA

El servei de Consultoria de MSBC està enfocat per aquelles pimes o autònoms que volen elevar la qualitat de gestió de la seva empresa amb els serveis a temps parcial i externs d´un Cap d´Administració, Director Financer o Adjunt a Gerència però a un cost molt inferior del que implicaria la contractació directa.

Amb MSBC per una Quota Fixa i adaptada al tamany de la seva empresa podrà beneficiar-se, tant per millorar la qualitat de gestió de la seva empresa amb professionals especialitzats, com per afrontar nous reptes o moments concrets del seu negoci.

GESTIÓ EN MOMENTS DE CRISI:

Els nostres professionals tenen experiència en gestió en moments difícils de l´empresa tant en reestructuració, en situacions adverses, en administració concursal com reflotament d´empreses. Sigui quin sigui el moment en que es troba, MSBC analitzarà la situació de l´empresa per aportar un pla global de gestió per afrontar el futur.

Està la seva empresa en un moment de pre-crisi? No esperi a que en tingui una! MSBC analitzarà, diagnosticarà les mides correctores, alinearà les àrees de la seva empresa amb l´objectiu d´enfortir el seu negoci o empresa.

Demani pressupost sense cap compromís i amb total confidencialitat.

Serveis Llarg Termini:
Serveis a Curt Termini: